Välkommen till

Family Roots & Related Branches

Referenser

 

 

Tack för ett fantastiskt bra utfört arbete gällande banden på min mammas sida. Tack också för alla de många bifogade länkarna till olika webbsidor så jag själv kan fortsätta att titta på fotografier från bl a adresser där mina förfäder bott. Särskilt kul med att min mammas ursprung kommer från Gotland, denna fantastiska plats. Tänkte åka och hämta en rauk att ställa i trädgården nu som en symbol för detta fakutm!;-)

Skall varmt rekommendera dig om jag hör någon som vill söka sin släkt.

Anders von Tell, Grästorp

 

Vill passa på att tacka för ett mycket stort o gediget arbete. Jag blir mäkta imponerad av omfattningen och den ordning o reda som antyds i din redovisning. Har snabbt ögnat igenom och ska gå igenom noggrant. Det går ju att uttyda o dra slutsatser om ens förfäder med så omfattande mtrl.

Stort tack.

Jan Stålhem, Täby

 

Tack för jobbet du gjort för mig. Din hjälp är, för mig, oersättlig. Mycket intressant om Estland/Livlandspåret samt boktipset. Hösten blir intressant med läsning om släkten och fortsättning framåt i släkten.

Karin Antonsson, Mariefred

 

Tusen tack för ett fantastiskt jobb!! Vilket arbete du har lagt ner på forskningen om mina släktingar, och stort tack för  förklaringarna till förkortningar, länken om båtsmän och hur jag själv kan söka vidare! Jag ska verkligen rekommendera dig om jag stöter på någon annan som är nyfiken på sin släkthistoria. Och det är inte alls omöjligt att jag återkommer med fler uppdrag nu när jag ser hur mycket spännande information du kan få fram.

Susanne Ekman, Göteborg

 

I would like to thank Camilla Ek for the genealogical work she did tracing my grandparents and their ancestors.  Camilla’s detailed information included not only birthdates, marriages, children and death dates but locations in Sweden where they lived and their type of work. Camilla’s genealogical details allowed us to visit some of the homes where they lived, places they worked, churches they attended and cemeteries where they were buried.  I cannot say enough about how much we appreciate what Camilla did for us.

Burt Lundquist, Richmond, Indiana, USA

 

För ett antal år sedan började jag släktforska och hade då turen att få kontakt med Camilla Ek. Camilla har på ett enkelt och naturligt sätt hjälpt mig igång med min forskning. Hon är väl förtrogen med de flesta på marknaden befintliga arkiv. Kontakterna med Camilla sker nästan uteslutande via e-post; för mig har det varit viktigt att på denna väg kunna få hjälp och stöd när man inte kommer längre i forskningen. Hon redogör på ett utförligt och lättbegripligt sätt – inte nog viktigt för en nybörjare.

Som nöjd kund rekommenderar jag Camillas tjänster och kunskap om släktforskning. 

Rolf Berggren, Axvall

 

Jag vill verkligen tacka Camilla för den släktforskning hon har utfört på mina morföräldrars sida och som jag har fått ta del av genom min äntligen funna kusin Rolf Berggren, Axvall. Livet har onekligen fått ytterligare en dimension och man blir ödmjuk inför vad man får ta del av.

Ronny Wegler, Hammerdal, Jämtland